Koronaviruset

Koronaviruset

Meir informasjon om våre opningstider grunna koronasituasjonen finn du her.

12.05.2020
Etter dei nye retningslinjene som vart offentleggjort sist veke ser vi på mogelegheita til forsiktig å opna nokre av anlegga våre etter 15. juni. Styret skal behandla saken om sommarsesongen 26. mai, etter den datoen vil vi offentleggjera våre planar for sommaren

21.04.2020
Styret vårt har nå formell vedtatt at vi skal holde våre anlegg stengt for publikum til 1.august. I praksis betyr dette at vi har avlyst sommarsesongen. Viss smittetiltaka blir letta etter 15.juni, vurderer vi enklare tilbod på nokre av våre anlegg i løpet av sommaren. Nye oppdatteringar blir lagt ut her etterkvart.

08.04.2020
I går kom regjeringa med nye retningslinjer til etter påske. For oss betyr det at vi må halda stengt til 15.juni, og sannsynlegvis lengre. Følg for med for nye oppdatteringar etterkvart.

16.03.2020.
Sjølv om vi har stengt våre anlegg så er vi tilgjengelige.
Lurar du på noko send oss gjerne ein epost til post@ryfylkemuseet.no, vil du snakke med oss så er vi tilgjengelige på tlf. mandag til fredag kl. 9-15.

Ta godt vare på deg sjølv og på dei rundt deg – på litt trygg avstand.

12.03.2020
På grunn av koronaviruset stenger vi alle våre anlegg, og avlyser alle arrangement ut april.

11.03.2020
I samband med koronaviruset vurderer vi våre arrangement fortløpande. Vi følgjer råd og retningslinjer frå FHI og kommunane.

Vi gjer merksam på at tiltak og endringar i programmet vårt kan komme fortløpande, og at arrangement kan bli avlyst.

Informasjon om dette blir delt på nettsida vår og på Facebook.

Bli Medlem