RFF2017-055-04

Startar: 7 jul 2018 | KL 11:00

Sluttar: 7 jul 2018 | KL 16:00

Stad: Kolbeinstveit

Konkurranse i å slå med ljå og hesje og mange andre konkurransar for store og små.

Konsert med Øyvind Terjesen og Øystein Velure frå Hardanger.

Sal av slåttegraut og spekemat.

Inngang:
vaksne kr 200, barn kr 50
kr 450 familie (2 vaksne med to eller fleire barn)
Inngangspris er inkl. konsert + deltaking i konkurransar.

Dette er ein dag for heile familien. På nedsida av løa vil det foregå konkurranse i å slå med ljå, raking og hesjing. Her vil vi kåre beste slåttekar og rakstejente, i tillegg beste hesjeteam. På sjølve tunet blir det leiker og konkurransar for alle aldrar.

Litt utpå dagen inviterer vi til utekonsert med to dyktige musikarar frå Hardanger, Øystein Velure og Øyvind Terjesen. Her vil de få høyre god, gamal country, visesong med eigeproduserte låter (Lothepus har ein god del av musikken sin frå Øyvind), men og ein god hardingfeleslått eller to frå fjordane i nabofylket.

Gardskjøkkenet kan by på smørgraut og spekemat, suldalsbete og alltid nysteikte vaflar med rømme og syltetøy.