Startar: 10 nov 2023 | KL 19:00
Sluttar: 12 nov 2023 | KL 14:00
Stad: Mo Laksegard
Her finn du program for Folkemusikk og dansehelga
KURS – KONSERT – JAM – DANS
KURSTILBOD:
SJANTI:
Lærar: Richard Burgess
HARDINGFELE:
Lærarar: Alexander O. Røynstrand, Svein Laingen Kjerland, Tuva Thomassen
TORADAR:
Lærar: Ingrid Standal Sørheim
DANS FOR UNGE OG VAKSNE (frå 8. klasse):
Lærar: Simon Hesselberg Løvald
Dansespel: Øystein Nilsen
DANS, SONG OG SPEL FOR BARN (frå 1. klasse):
Lærarar: Brigitte Blomlie, Åshild Vetrhus og Tove Solheim
Dansespel: Håvard Ims
FLØYTEVERKSTAD
Lærar: Steinar Ofsdal
Stad: Mo grendahus
Tid: Laurdag kl 1400 – 1500
KURSAVGIFT sjanti, hardingfele, toradar og dans:
Heile helga, inkludert Folk på fredag på Kulturhuset i Suldal:
Vaksne – kr 1150
Studentar/barn – kr 600
Berre kurs laurdag og søndag:
Vaksne ‐ kr 1000
Studentar/born ‐ kr 500
Kursavgift fløyteverkstad inkludert materiell:
kr 1350 (inkludert konsert fredag) / kr 1200 (berre kurs)
Prisar for overnatting og mat på Mo Laksegard:
Lunsj/varmrett laurdag: 220/160
Middag laurdag: 410/290
Kaffe/te/saft/ m.m. laurdag: 120/90
Middag søndag: 410/290
Overnatting med frukost per døgn: 690/475 (vaksne/born u. 18 år)
Overnatting utan frukost per døgn: 595/415 (vaksne/born u. 18 år)
Bindande påmelding innan 25. oktober
PROGRAM
Fredag 10. nov:
Folk på fredag, Suldal kulturhus.
kl 1830: Dørene opnar. Sal av mat og drikke på Brunsj kafe
kl 2000: Konsert med Kim Andre Rysstad og Trym Bjønnes
Sal av mat på Brunsj kafe, jam og dans etter konserten.
Det blir skyss frå til Mo laskegard etter konserten, kl 2300 og kl 2400
Laurdag 11. nov:
0900: Frukost
1000: Kurs
1230: Varm lunsj
1400: Kurs
1500: Kaffi/te og saft med noko attåt
1530-17.00: Kurs + kortkurs djupdykk suldalsspringar
1800: Middag
1930: Huskonsert, jam og dans
Søndag 12. nov
0930: Frukost
1030: Kurs
1230: Felles avslutning
1300: Middag
Arr: Folkemusikkarkivet for Rogaland, Ryfylkemuseet.
støtta av: Norsk senter for folkemusikk og folkedans, Norsk musikkråd (KOMP), FolkOrg og Suldal kommune
Bindande påmelding og tinging av overnatting og/eller mat innan 25. oktober