Stavanger

Startar: 28 mar 2020 | KL 19:00

Sluttar: 28 mar 2020 | KL 00:00

Stad: Siddis-Stova

VIKTIG: På grunn av koronaviruset avlyser vi dette arrangementet og alle andre ut april, i tillegg stenger vi alle våre anlegg i samme periode. For meir informasjon og oppdateringar sjå her.

Inngang:
Fuglen kr 100,- (gratis under 18 år)

Tiltak ifm korona er under vurdering. Ta kontakt ved spørsmål.

FUGLEN

Inngang:
Fuglen kr 100,- (gratis under 18 år)

Adresse: Siddis-stova, Rektor Oldensgt 17, lokala til BUL Stavanger, kor ein finn byens beste dansegolv.

Det blir sal av mat og drikke v/BUL og Sandnes Folkedanslag

Ønskjer du eller laget ditt å spela ei økt, bidra med underhaldning eller til gjennomføring av FUGLEN generelt, er det alltid ope for det. Ta i så fall kontakt med FUGLEN sin eigen vert;

Tuva Færden:
e-post tuva.faerden@gmail.com , tlf: +47 452 04 837

FUGLEN 2020
1. februar – med Storkurs arrangert av Rogaland ungdomslag

28. mars – med helgesamling, Fuglesamling, for ungdom 28. – 29. mars

28. november

FUGLEN er ein stad folk møtest til spel, dans, ein prat og ein matbit. Er du nybegynnar eller garva dansar? Har du berre tatt nokre strøk på fela eller har du lyst til å få større kjennskap til din eigen folkemusikktradisjon? Det er ein myte, det at det ikkje finst folkemusikk frå Rogaland. Musikk- og dansetradisjonen er der. Vakker, vill, intens, melodiøs, rytmisk. Er du nysgjerrig på kva dette er for noko? Velkomen til alle som vil hiva seg med, uansett motivasjon eller bakgrunn.

Arr: Folkemusikkarkivet for Rogaland, Ryfylkemuseet.
FUGLEN er støtta av FolkOrg/Dextra Musica, Sandnes Folkedanslag, BUL Stavanger og Rogaland Ungdomslag.