Haustferie på Ryfylkemuseet

Startar: 8 okt 2018 | KL 10:00

Sluttar: 13 okt 2018 | KL 15:00

Velkommen til Ryfylkemuseet i haustferien!

Det er masse som skjer!

Vi har ope på Nesasjøhuset: mandag -fredag kl. 10.00 – kl. 16.00, laurdag kl. 11.00-15.00

Men det er ting andre steder også. Les meir nede.

PRIS

Inngang til utstillingane: kr 60, barn kr 30, familie (2 foreldre med sine barn) kr 150

Det fri inngang til vår butikk og kafe.

Ryfylkemuseet
Tlf (+47) 52 79 29 50,  post@ryfylkemuseet.no

Vi inviterer både barn og vaksne til å oppdage Kvitebjørnen-utstillinga vår på Nesasjøhuset på Sand.

Ta med barna, opne alle sansane og bli med fire gutar og ein isbjørn oppover til dei iskalde nordlanda. Historia bli fortalt gjennom både lyd og levende bilde, samt at du opplever å sitje midt i forteljinga. Du kan og kle deg ut som dei figurane du høyrer om.

Heile haustferie kan barna delta i vår quiz. Vi har laget ein quiz som handlar om ull og sau. Klarer du å finne alle svar?

Laurdag 13. oktober kjem Karin Flatøy Svarstad og held ‘fåredrag’ og marknad i utstillinga.

Hjarteleg velkommen til ein fin stund hos oss på museet. Vi serverar kaffi. nysteikte vaflar og har ein spennande gåvebutikk.

Laurdag 13. oktober kan du bli med på dansefest Fuglen i Stavanger.
FUGLEN er ein stad folk møtest til spel, dans, ein prat og ein matbit.

I oktober er det ope kvar søndag på Hummermuseet.  Les meir og velkommen til Kvitsøy

Om du skal til ein av dei andre avdelingane våre der vi ikkje har ope så kan du laste ned vår gratis app ‘Ryfylkemuseet’ og få din guide på mobilen din. Last ned og ta ein titt, vi har mange stad lagd inn, bl.a. Strandstaden Sand, Åbøbyen Sauda, Bakken Rennesøy, Røynevarden. Informasjonen er også tilgjengeleg på engelsk.