Sauda

Startar: 26 mai 2019 | KL 12:00

Sluttar: 26 mai 2019 | KL 15:00

Stad: Industriarbeidarmuseet og Åbøbyen

Idag held vi ope på  Industriarbeidarmuseet i Sauda. Kom og så på vår nye utstilling: «Under Røyken – livet i Åbøbyen» eller sjå deg rundt i leilighetene i arbeidarboligen i Åbøbyen.

Industriarbeidarmuseet ligg i Haakonsgate 51-53 og er innreidd i ein tidlegare fire-familiebolig.

Desse boligane låg nærmast fabrikken og her kunne opptil 15 barn med foreldre bu på to rom og kjøkken.

I industriarbeidarmuseet i dag finn ein autentisk innreidde husvære i 1920- og 1960-talsstil og i dag opnar vi vår nye utstilling «Under røyken». Utstillinga fortel om korleis livet var for dei industriarbeidarar som jobba på fabrikken, den fortel om fabrikken og om Åbøbyen.

Bli med på utstillingsopninga og følg med på våre opningstider slik at du kan besøke utstillinga i løpet av sommaren.

Hjerteleg velkommen!