Ryfylke

Sluttar: 25 aug 2020 | KL 18:00

Stad: Fleire stader

Kvitebjørnen sin sommar-rebus

25.juni til 25.august vandrar han rundt og besøker Ryfylkemuseet sine mange anlegg i heile Ryfylke.

Kvitebjørnen sin sommar-rebus

Nå har Kvitebjørnen stått einsam inne på Nesasjøhuset i lange tider. Den har sakna besøk av alle ungane. Det tar litt tid før han får lov til å ha besøk her inne igjen, men nå vil han snart ut og lufta seg litt. Men denne gangen skal han ikkje mot Nordpolen, han har tenkt å ta seg ein liten sommarferie i eige distrikt: Ryfylke.

Kor mange museumsanlegg greier du å besøke i sommar? Besøk eit anlegg eller fleire, finn på noko kjekt her, og sjå om du kan finne Kvitebjørnen.

Meir informasjon om kor Kvitebjørnen har tenkt seg kjem her når det nærmar seg sommarferie!

Følg med! -Men han kan røpa at det blir rebus, aktivitetar og premiar.